Inhoud programma
Tijdens deze middag neemt Gijs van de Molengraft (Gritd) ons mee in zijn verhaal over consistent groeien van startup tot scale-up. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer een startup consistent groeit, zij minder tijd en middelen nodig heeft om de markt te betreden.
Een inmiddels ervaren startup ondernemer Michiel Vos vertelt over hoe hij met de Pindakaaswinkel is gegroeid van keukentafel naar 15.000 potten per week, én deelt ook zijn lessons learned.
Workshops
In twee workshoprondes kun je kiezen uit verdiepende parallelsessies over:
Ronde 1a: 'Hoe kom ik aan financiering?'
Rob Dal (Horizon Flevoland) en Gerben Dijksterhuis, Startup & Scaleup Banker Food & Agri (Rabobank)
Leer naar je businesscase kijken door de ogen van een investeerder. Door je te verplaatsen in de positie van een investeerder krijg je inzicht in de financieringsopties voor je startup. Leer in deze sessies over de do's en don'ts en maak kennis met de verschillende financieringsvormen van Horizon Flevoland en Rabobank.
Ronde 1b: 'Hoe ziet de supermarkt van de toekomst eruit?'
Thera van Heuveln
Welke producten liggen er in de supermarkt van de toekomst? En wie bepaalt dat? Hoe zorgen we dat de smaken van Flevoland daadwerkelijk op het bord van de Almeerder terecht komen? Hoe betrekken we de Almeerder in dit proces? Deze vragen (en meer) komen aan bod in de workshop over de supermarkt van de toekomst. Stichting Flevo Campus neemt je mee in hun project Supermarkt van de Toekomst en in het bijzonder in het proces van het opzetten van de productlijn FC LOKAAL.
Ronde 2a: 'Hoe helpt data je startup verduurzamen?'
Jan Wester
Ondernemers in de voedselketen produceren niet alleen voedsel maar ook data. Dit biedt grote kansen om inzicht en waarde te creëren, maar hoe? De workshop helpt je op weg om data in de voedselketen te begrijpen. Want data is de sleutel tot een duurzame bedrijfsvoering.
Ronde 2b: 'Fuck-ups: lessons learned'.
Michiel Vos van de Pindakaaswinkel
In deze sessie doorbreken we het taboe rondom falen. Juist van falen valt heel veel te leren! We gaan in gesprek met Michiel Vos over zijn lessons learned.
Bovendien is er tijdens de borrel de ruimte om in gesprek te gaan met projectmanager international trade Eric Hanson en te leren over de mogelijkheden om buitenlandse markten te betreden met jouw innovatie.
Agro-Food startup: van innovatief idee naar toekomstbestendige business
Registratiewebsite voor Agro-Food startup: van innovatief idee naar toekomstbestendige businessAgro-Food startup: van innovatief idee naar toekomstbestendige businessinfo@aanmelder.nl
Agro-Food startup: van innovatief idee naar toekomstbestendige businessinfo@aanmelder.nlhttps://www.horizonflevoland-events.nl/agro-food-startup
2022-10-05
2022-10-05
OfflineEventAttendanceMode
EventScheduled
Agro-Food startup: van innovatief idee naar toekomstbestendige businessAgro-Food startup: van innovatief idee naar toekomstbestendige business0.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z
Floriade Expo 2022Floriade Expo 2022Oorweg 12 1324 ZZ Almere Nederland